REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu operasyonu

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bir otomobilde yapılan aramada 22 adet torba içerisinde toplam 130 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

/ DENİZLİHABER / 5 Ekim 2007 Cuma, 00:00

Emniyet Müdürlüğü bayram öncesi yaptığı operasyon ile uyuşturucu tacirlerine darbe vurdu. Yapılan operasyon ile 130 kilo kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak otomobil sürücüsü göz altına alındı. Geçtiğimiz gece 22.00 sıralarında Çardak Bölge Trafik Amirliği tarafından yapılan yol kontrollerinde polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan 09 SM 345 plakalı otomobil sürücüsü A.T (39) aracı ile birlikte kontrol noktasından kaçmaya başladı. Çardak İlçesi’nden Denizli girişi Pamukkale Yol Kavşağı’na kadar devam eden kovalamaca da araç durduruldu. Nöbetçi savcılıktan alınan izinle araç ve aracı kullanan şoförün üzerinde yapılan aramada üzeri battaniye ile kapatılmış, 22 torba içerisinde 130 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Araç sürücü A.T polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Diyarbakır’dan yola çıkan A.T’in Denizli üzerinden Aydın’ın sahil bölgelerine geçiş yapacağı öğrenildi. Olayla ilgili olarak biri bayancı uyruklu bayan iki kişinin aranmasına başlandı.

Uyuşturucuya ‘0’ tolerans

Gerçekleştirilen operasyon hakkında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Erdal Dengiz ile birlikte bilgi veren İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, “Çardak İlçemizde trafik ekiplerimizin yol uygulamasından kaçan araç ekiplerimizce Denizli girişine kadar kovalandı. Pamukkale Yol Kavşağı’nda da kaçan aracı içindeki şoförü ile birlikte güvenlik bir şekilde aldık. Araçta 130 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Kubar esrar maddesi ile ilgili soruşturmamız tamamlandı. Olayla ilgili olduğunu belirlediğimiz iki kişinin de kimliklerini tespit ettik. kısa bir süre sonra onları da yakalarız. İlimizde uyuşturucuyla ilgili aldığımız mesafe çok iyi. Uyuşturucuyla ilgili olarak ‘0’ toleransla çalışıyoruz. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında ilimizde uyuşturucu ile ilgili olarak 3 büyük operasyon yaptık. Uyuşturucu işi ile ilgili olarak 70 kişi cezaevinde tutuklu bulunuyor. Uyuşturucunun ticaretinin yapılmasına ilimizden geçirilmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı