REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu sevkiyat zinciri kırıldı

Uyuşturucu sevkiyat zinciri kırıldı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, çevre illerden kente uyuşturucu getiren zanlılara yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştirdi. İki ayrı otomobilde yapılan aramada toplam 2 kilogram esrar ile 232 gram eroin ele geçirildi, kent merkezinde ise metamfetamin bulundu. Operasyonlarda 4 zanlı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2019 Perşembe, 10:11

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, çevre illerden kente uyuşturucu getirileceği ihbarının alınmasının ardından harekete geçti.

Denizli-Antalya Karayolu’nda önlem alan polis, Muğla istikametinden gelen bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada motor kaputunun altına gizlenmiş halde 2 kilogram esrar ele geçirildi.

Antalya istikametinden Denizli sınırına giren bir başka araçta da uyuşturucu köpeğinin de desteğiyle arama yapıldı. Arama köpeğinin sağ arka spot lambasına tepki vermesi üzerine lamba söküldü, 232 gram eroin ile hassas terazi bulundu.

Kent merkezinde yapılan bir başka operasyonda da metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan zanlılar, işlemlerinin tamamlanmasının arından adliyeye sevk edildi. 4 zanlı tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı