REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu sevkiyatına polis engeli

Uyuşturucu sevkiyatına polis engeli

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından kent dışından uyuşturucu sevkiyatı yapan iki araca operasyon düzenlendi. Baskında yaklaşık 2 bin adet ecstacy hap ile yarım kilo esrar ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2020 Pazartesi, 15:22

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, bir şebekenin şehir dışından uyuşturucu getireceği istihbaratını alınmasının ardından harekete geçti.

İzmir’den koordineli bir şekilde gelen iki aracı takibe alan ekipler, gerekli önlemlerin alınmasının ardından operasyon için düğmeye bastı.

2 aracı birden durduran ekipler, otomobillerde bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı. Araçlarda yapılan aramalarda 1.990 adet ecstacy hap, 511 gram eroin ile 430 gram metamfetamin ele geçirdi.

BİR HAFTADA 35 GÖZALTI
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, 31 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında uyuşturucu satıcılarına darbe üstüne darbe vurdu. Zehir sevkiyatını engelleyen ve bu operasyonda 4 zanlıyı gözaltına alan ekipler, bir hafta içinde gerçekleştirilen baskınlarda da 31 zanlıyı yakaladı.

Gözaltına alınan zanlılar işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 14’ü tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Düzenlenen operasyonlarda 1991 adet ecstasy hap, 564 gram esrar, 601 gram eroin, 475 gram metamfetamin, 2 tabanca ve 15 tabanca fişeği, 27 av tüfeği fişeği ile uyuşturucu satışından elde edilen 55.130 Lira, 1.504 dolar ve 100 Euro ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı