REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu tacirlerine şafak baskını

Uyuşturucu tacirlerine şafak baskını

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, Özel Harekat Timleri’nin de desteğiyle uyuşturucu tacirlerine yönelik şafak baskını gerçekleştirdi. 7 adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı, 2 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Oto Santral Garajı’nda gerçekleştirilen bir başka operasyonda ise 3 zanlı gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2020 Çarşamba, 13:31

Denizli Emniyet Müdürlüğü Norkatik Bürosu ekipleri, çevre illerden uyuşturucu getirerek Denizli’de sattığı istihbaratı alınan çeteye yönelik çalışma başlattı.

Yaklaşık 2 ay süren takibin ardından operasyon için düğmeye basıldı. Özel Harekat Timlerinin de destek verdiği, drone kullanılan şafak operasyonunda belirlenen 7 adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Operasyonlarda 2 zanlı gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda 589 adet ecstasy hap, 7 gram esrar, 10 gram sentetik kannabinoid, 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

OTOGARDA UYUŞTURUCU OPERASYONU
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, bir başka operasyonu da Oto Santral Garajı’nda gerçekleştirdi. Yılbaşı öncesi çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu getirdiği belirlenen zanlılara yönelik garajda baskın gerçekleştirildi.

3 zanlı gözaltına alınırken, üzerlerinde ve eşyaları arasında yapılan aramalarda 178 gram skunk maddesi ile uyuşturucu madde paketlemeye yarayan 2.000 adet küçük kilitli poşet ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı