REKLAMI GEÇ

Uyuşturucuyu bebek bezine zulalayan kadın yakalandı

Uyuşturucuyu bebek bezine zulalayan kadın yakalandı

Otobüsle Denizli’ye gelen şüpheli bir kadına yönelik operasyon düzenleyen ekipler, yakaladıkları kadının çantasındaki bebek bezinin içinden 1 kilogram metemfetamin ile 37 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Zehir taciri kadın ve uyuşturucuları vereceği bir kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2022 Pazartesi, 17:11

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, kente bir kadının otobüsle uyuşturucu getireceği ihbarını alan narkotik ekipleri üzerine harekete geçti.

Kadını takibe alan ekipler, otobüsten inip uyuşturucuyu alıcıya teslim edeceği sırada operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan iki kişinin üzerinde ve evlerinde yapılan aramada çanta içindeki bebek bezine zulalanmış 1 kilogram metamfetamin ile 37 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyede hakim karşısına çıkarılan iki zehir taciri tutuklandı.

Öte yandan narkotik ekiplerinin son bir haftada düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 20 kişi cezaevine gönderildi. Operasyonlarda yapılan aramalarda toplam 1.701 kilogram metamfetamin maddesi, 360 adet uyuşturucu hap, 6 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2.800 TL para ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı