REKLAMI GEÇ

Uzaklaştırıldığı eve girdi kendini yaraladı

Uzaklaştırıldığı eve girdi kendini yaraladı

Pamukkale’nin Fesleğen Mahallesi’nde, bir kişi aile içi şiddetten dolayı yaklaşması yasak olan eve girdi. Eşinin polise haber vermesi üzerine dairenin kapısını kilitleyen kişi, kesici aletle kendisine zarar verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2015 Pazar, 17:12

Fesleğen Mahallesi’nin Emek Caddesi’nde meydana gelen olay; polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine hareketli dakikalar yaşattı. Bir apartmanın ikinci katındaki olayla ilgili ihbar üzerine Emek Caddesi’ne polis, itfaiye ve 112 Acil yardım ekipleri gönderildi.

Aile içi şiddet nedeniyle A.G., Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun uygulaması gereğince eşinin oturduğu eve yaklaşmama cezası aldı. Buna rağmen Emek Caddesi’ndeki eve gelince eşi dışarıya kaçtı ve polise haber verdi. Bunun üzerine A.G., kendisini eşinin oturduğu daireye kilitledi.

Polisin uğraşlar sonucu kapıyı açmaya ikna ettiği A.G.’nin içeride kesici aletle kendisine zarar verdiği belirlendi. 112 Acil Yardım Ekibi’nin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Denizli Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı