REKLAMI GEÇ

VİCDANSIZ HIRSIZLAR

VİCDANSIZ HIRSIZLAR

15 Mayıs Mahallesi’nde hırsızlar tek başına yaşayan yaşlı bir kadını döverek evini soydu. Elleri ve ayaklarını bağlayarak dövdükleri 79 yaşındaki M.C.’ye kabus yaşatan 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2015 Cuma, 13:59

Denizli polisi bu hafta birbiri ardına operasyonlar gerçekleştirdi. Denizli’de meydana gelen 5 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili gözaltına alınan 14 şüpheliden 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YAŞLI KADINI DÖVEREK GASP ETTİLER
Denizli’de 79 yaşındaki M.C.’nin yalnız olduğu bir zamanda evine giren ve yaşlı kadının ellerini, ayaklarını bağlayarak darp ettikten sonra evde bulunan altınları alarak kaçan biri çocuk 3 kişi yakalandı.
Emniyetten yapılan açıklamada, yakalan S.S.Ç’nin yaşının küçük olduğu, 17 yaşındaki O.Ü ile 20 yaşındaki A.İ.Ü.’nün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı belirtildi.

ARAÇ HIRSIZLARI YAKALANDI
Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu, park halindeki aracı düz kontak yaparak çalıştıran ve araç ile bir müddet gezdikten sonra otomobilin iki hoparlörünü, akü ve teybini söküp, kaçan 4 kişi yakalandı. Zanlılardan 3’ü çıkarıldıkları mahkemece 3’ü tutuklandı.
Bir başka olayda ise, park halindeki bir otomobilin düz kontak yapılarak çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, araç hırsızlığı ile ilgili aranan 3 kişinin, başka bir suçtan tutuklandığı belirtildi.

Diğer tarafından, bir AVM’de meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili gözaltına alınan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ARAÇTA ELE GEÇİRİLDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelendikleri bir aracı durdurarak yaptıkları aramada, 1 82 ekran LCD televizyon, 1 7.65 mm. Tabanca ile 20 gram esrar ele geçirdi. Çalıntı olduğu tespit edilen LCD televizyon sahibine teslim edilirken, gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.

100 BİN 900 PAKET KAÇAK SİGARA
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara Yolu üzerinde oluşturulan uygulama noktasında, şüphelendikleri bir kamyonda yaptıkları aramada, toplam 10 bin 90 Karton yani 100 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi hakkında Kaçakçılık Kanununa Muhalefet Suçundan adli işlem yapıldığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı