REKLAMI GEÇ

Vücudundan 80 paket uyuşturucu çıktı

Vücudundan 80 paket uyuşturucu çıktı

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Çardak Havaalanı’nda bağırsaklarında ve midesinde çok sayıda uyuşturucu paketi bulunan yabancı uyruklu bir kişiyi yakaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2019 Çarşamba, 12:33

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Görevliler son yapılan çalışmalar ile 10 gün içinde 20 uyuşturucu satıcısını tutukladı.

Alınan istihbari bilgi ile yabancı uyruklu bir kişinin İran’dan Denizli’ye yüklü miktarda uyuşturucu getireceği bilgisini alan Narkotik Şube görevlileri, şüpheliyi hava alnında yakaladı. Denizli Devlet Hastanesine sevk edilen şüphelinin röntgen ve tomografi görüntülerinde mide ve bağısaklarında çok sayıda yabancı cisim bulunduğu tespit edildi. Yapılan tıbbi müdahale ile şüphelinin paketleyerek yuttuğu 80 poşet uyuşturucu çıkartıldı. Poşetlerin içerisindeki 377 gram metamfetamin maddesine el konuldu. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diğer taraftan Narkotik görevlileri başka bir olayda ise İstanbul’dan temin ettiği 30 gram metamfetamin maddesini aracı içerisinde bulunan dikiz aynası ve el feneri içerisine gizleyerek kontrol noktalarından geçirmeye çalışan bir şüpheliyi daha yakalandı. Ayrıca yine kontrollerde Narkotik madde arama köpeğinin tepki verdiği bir aracın hava filtresinde 60 gram eroin maddesi bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı