REKLAMI GEÇ

Yangın söndürüldü

Başkarcı Beldesi İsrafil Deresi’nde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yangının soğutma çalışmaları sürüyor.

/ DENİZLİHABER / 8 Eylül 2008 Pazartesi, 00:00

Başkarcı Beldesi İsrafil Deresi’nde, Pazar günü çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın bölgesine, 4 helikopter, 121 kişilik 12 yer ekibi ve 8 arazöz müdahale etti. Yangının söndürülmesi için Denizli, Servergazi ve Kınıklı Belediyeleri’nin itfaiyeleri de yangın bölgesine su takviyesi yaptı. Yangında, 5 hektarlık ormanlık alan kül oldu.

Vali Yavuz Erkmen, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, İl Jandarma Komutanı Jan. Kd. Albay Ali Çardakçı ve İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan katıldı. Yangın alanını havadan helikopterle inceleyen Vali Erkmen, yangının çıkış nedeni, söndürme çalışmaları ve yangına müdahale eden ekipler hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Orman Bölge Müdürü Adem Oklu’dan bilgi aldı.

Oklu, yangının söndürüldüğünü ve soğutma çalışmalarının 2 helikopter, 40 kişilik yangın söndürme ekibi ve 8 arazöz ile sürdürüldüğünü söyledi. Yangının çıkış nedeni ise tam olarak belirlenemedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı