REKLAMI GEÇ

Yaşlı kadın ucuz atlattı

Yaşlı kadın ucuz atlattı

Çaybaşı Caddesi’nde meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı. Yolun karşısına geçmeye çalışan Ayşe Yılmaz çarpmanın etkisiyle yere yığıldı, olay yerine yakın olan Dr. Halil Ekiz yaşlı kadına ambulans gelinceye kadar müdahale etti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2015 Cuma, 14:32

Çaybaşı Caddesi’nde yüreklerin ağza geldiği kaza yaşandı. Caddenin karşısına geçmeye çalışan Fatma Yılmaz’a (68), Erdal Doğan’ın kullandığı 52 BA 171 plakalı otomobil çarptı.

denizli-caybasi-trafik-kazasi-polis-ambulans-doktor

Çarpmanın etkisiyle yere düşen yaşlı kadının imdadına önce çarpan aracın sürücüsü Erdal Doğan, daha sonra da çevrede bulunan vatandaşlar koştu. Şans eseri olay yerinden geçen Dr. Halil Ekiz de yaşlı kadını kontrol etti ve ambulans gelinceye kadar yanından ayrılmadı.

denizli-caybasi-trafik-kazasi-polis-ambulans-ic

HASTANEYE KALDIRILDI
Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdığı Fatma Yılmaz’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

denizli-caybasi-trafik-kazasi-polis-ambulans-carpan

ÇOK YAVAŞ GELİYORDUM
Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamayan otomobil sürücüsü Erdal Doğan, çok yavaş geldiğini ve yaşlı kadının bir anda önüne atladığını söyledi. Durma noktasına geldiğinde yaşlı kadına tamponun hafif değdiğini belirten sürücü, yaşadığı şoku üzerinden uzun süre atamadı.

Kaza nedeniyle Çaybaşı Caddesi’nde trafik akışı uzun süre polislerin yönlendirmesiyle sağlanabildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı