REKLAMI GEÇ

Yaşlı kadının esrarengiz ölümü

Yaşlı kadının esrarengiz ölümü

Çivril İlçesi’nde, samanlıkta çıkan yangını söndüren itfaiye ekipleri 72 yaşındaki Havva A.’nın yanmış cesediyle karşılaştı. Karnından bıçaklandığı belirlenen yaşlı kadının eşi ve kızı gözaltına alındı.

/ DENİZLİHABER / 8 Nisan 2014 Salı, 16:16

Ramazan ÇETİN- Tunay YAZICI/DENİZLİ, (DHA)
Çivril’e bağlı Akpınar Mahallesi’nde bugün saat 02.00 sıralarında çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, karnında bıçak yarası bulunan 4 çocuk annesi Havva A.’nın (72) yanmış cesediyle karşılaştı. Bunun üzerine polis çalışma başlattı. Yapılan araştırmada, mutfak ile evin girişinde kan izleri ve kanlı bıçak bulundu. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve polisin olay yeri incelemesinin ardından Havva A.’nın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili Havva A.’nın 75 yaşındaki eşi R. A. ile 34 yaşındaki kızı E. A. gözaltına alındı. R. A.’nın polise verdiği ilk ifadede, gece kalktığını, eşini göremeyince kızını uyandırarak aramaya çıktıklarını, bu sırada yangından haberdar olup döndüğünü, eşinin cesedinin bu sırada bulunduğunu söylediği öğrenildi. Yakınları ise Havva A.’nın yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle bunalımda olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı