REKLAMI GEÇ

Yenişehir’de kaza

Yenişehir’de kaza

Yenişehir Mahallesi’nde vatandaşların tüm uyarılarına rağmen önlem alınmayan Şehit Piyade Çavuş Tuncay Özçoban Caddesi ile 28. sokağın kesiştiği noktada kaza meydana geldi. Dikkatsizliğin neden olduğu kazada 3 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2016 Pazartesi, 14:17

Kaza Merkezefendi’nin Yenişehir Mahallesi’nde meydana geldi. Şehit Piyade Çavuş Tuncay Özçoban Caddesi ile 28. sokağın kesiştiği noktada dikkatsizlik nedeniyle iki hafif ticari araç çarpıştı.

Kazanın ardından araçlar farklı yönlere savrulurken, yaralıların imdadına vatandaşlar koştu. İhbarın ardından olay yerine 2 ambulans sevk edildi, araçlardan çıkarılan 3 yaralıya ilk müdahale yapıldı.

Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırılırken, vatandaşlar sürekli kazaların yaşandığı bölgede önlem alınmamasını eleştirdi. Vatandaşlar, “Burada sık sık kazalar meydana geliyor. Ancak, ne kazalar ne de bizim taleplerimiz buraya ışık yerleştirilmesini sağlayamadı. Daha ne kadar can yanacak” diyerek tepki gösterdi.

denizli-yenisehir-trafik-kazasi-1

Yorumlar

blnt   -  Bağlantı 26 Temmuz 2016, 08:31

Denizli de sürücüler kavşaklara girerken sanki yollarda tek başınaymış gibi düşünüyor. Kavşaklara,Ara sokaklardan Ana yola çıkarken biraz frene basıp sağı,solu kontrol edersek. Ne kaza olur, Ne de canlar yanar. Her ara sokağa da trafik ışığı konmazki

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı