REKLAMI GEÇ

Yüksek oranda bağımlılık yapan uyuşturucu ele geçirildi

Yüksek oranda bağımlılık yapan uyuşturucu ele geçirildi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kimyasallarla hibritleştirilmiş ve yüksek oranda bağımlılık yapan Shunk maddesi ele geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2019 Salı, 16:27

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube görevlilerince yürütülen çalışmalarda Hint kenevirinin laboratuvar ortamında çeşitli kimyasallarla hibritlenmesinden elde edilen ve içerisindeki kimyasallar nedeniyle çok yüksek oranda bağımlılık yapıcı özelliği bulunan Shunk maddesi ele geçirildi.

İstanbul’dan Denizli’ye uyuşturucu madde getirileceği bilgisini alan narkotik ekipleri, yol üzerinde denetleme olup olmadığı konusunda bilgi veren öncü konumundaki 07 plakalı aracın Denizli’ye girmesi ile birlikte harekete geçti. Kontrolü bir şekilde durdurulan araçta bulunan R.E. ve B.E. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada 7 gram Shunk ele geçirildi.

Öncü aracın yakalanması ile habersiz kalan 34 plakalı diğer araç ise Aydın- Denizli yolu üzerinde operasyona katılan diğer narkotik ekipleri tarafından durduruldu. Narkotik madde köpeği Çako’nun tepki gösterdiği aracın ön kaput bölümüne gizlenmiş 1 kilo 823 gram Shunk maddesi bulundu. Olayla ilgili 4 kişi adli makamlara sev edildi.

Narkotik ekiplerinin yaptıkları diğer bir operasyonda ise yabancı uyruklu 4 şüpheli yakalandı. Operasyon yapılan adreste 360 gram Shunk ile hassas terazi ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı