REKLAMI GEÇ

Zehir tacirleri Kocabaş’ta rahat hareket edemeyince Sarayköy’e açılmışlar

Zehir tacirleri Kocabaş’ta rahat hareket edemeyince Sarayköy’e açılmışlar

Güvenlik güçlerinin Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde gerçekleştirdiği operasyonlar ile nefes aldırmadığı uyuşturucu tacirleri, bu kez de Sarayköy’ü mesken tuttu. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Sarayköy’de gerçekleştirdiği operasyon ile 5 kilograma yakın esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 3 zanlıdan biri tutuklandı, 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2016 Salı, 16:34

Son dönemlerde uyuşturucu operasyonlarının en yoğun yapıldığı bölgelerden biri olan Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde nefes alamayan zehir tacirleri başka ilçelere açıldı.

Jandarma ekipleri zehir tacirlerinin bu çabasını belirledikten sonra, operasyonlarını bu yöne kaydırdı. İstihbarat çalışmalarıyla zehir tacirlerinin Sarayköy’de uyuşturucu imal ve satışını yaptığını belirleyen Jandarma, adli makamlardan gerekli izinleri alarak, operasyon için düğmeye bastı.

İstihbarat çalışmalarının ardından tespit edilen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenleyen ekipler, 3 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerin ev, araç ve üst aramalarında 4 kilogram 935 gram esrar ele geçirildi.

Jandarma’da ifadeleri alınan zanlılar adli makamlara sevk edildi. Zanlılardan biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı