REKLAMI GEÇ

DEGİAD iftar yemeğinde buluştu

DEGİAD iftar yemeğinde buluştu

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin geleneksel hale getirdiği İftar yemeği, dernek üyelerinin yanı sıra eski ve yeni yöneticileri ve şehit ailelerini de bir araya getirdi. Yoksul ailelerin gıda ihtiyacını karşılayan PASVAK’ta gerçekleştirilen DEGİAD iftar buluşmasına ilgi yoğundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2017 Pazartesi, 14:11

Denizli Genç İşadamları Derneği Geleneksel İftar Buluşması, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İhtiyaç sahiplerinin gıda ihtiyaçlarının karşılamak amacıyla faaliyet gösteren ve özellikle dar gelirli ailelerin ayağına kadar günde 3 öğün yemek götürerek Denizli’de önemli bir kitlenin gıda ihtiyacını karşılayan PASVAK’ın Antalya Karayolu üzerinde bulunan merkezinde gerçekleştirilen iftar buluşmasına DEGİAD üyeleri katıldı.DEGİAD üyelerinin eşleri ve çocuklarıyla katıldığı iftar yemeği sayesinde genç işadamları hem bir araya gelme fırsatı buldu, hem de PASVAK’ın gönüllü çalışmalarına katkı sundu.


İftara şehit ailelerinin de katılmasıyla, mutluluk ile hüznü bir arada yaşandı.

DEGAD Başkanı Melek Sözkesen, şehitler adına M. Güneş Özsoy-S. Emre Çaputçu- DEGİAD – DOÇEV Hatıra Ormanı’nda adlarına dikilen fidanların sertifikalarını verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı