REKLAMI GEÇ

Eliaçık ve okurları Yeryüzü Sofrası kurdu

Eliaçık ve okurları Yeryüzü Sofrası kurdu

Denizli’de imza gününe katılan ilahiyatçı yazar İhsan Eliaçık, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda okurlarıyla birlikte yer sofrası kurarak iftar yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2017 Pazar, 10:52

İlahiyatçı yazar İhsan Eliaçık, bugün Denizli’de düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Eliaçık, Halikarnas Kitabevi’nde düzenlenen imza günü sonrası, okurlarıyla söyleşi yaptı.

Söyleşinin ardından kentin en işlek noktalarından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na gelen Eliaçık ve yaklaşık 20 okuru, burada evlerinden getirdikleri yemeklerle ‘Yeryüzü Sofrası’ kurdu.

Eliaçık yeryüzü sofrasını gittiği her yerde kurmaya çalıştığını belirterek, “Yeryüzü sofraları 2011 yılında ortaya çıktı. Gezi olaylarıyla birlikte tüm Türkiye’ye mal oldu. Bugün okurlarımla buluştum. İmza günü ve söyleşi düzenledim. Denizli’ye gelmişken yeryüzü sofrası kuralım, orucumuzu açalım istedik. Okurlarımla kartonların üzerine oturduk ve evlerinden getirdikleri yemekleri sofraya koyduk. Burada insanlar birbirine ikramda bulunarak iftarın güzelliğini yaşıyor. Ramazan sonuna kadar imza günlerim devam edecek. Gittiğim yerlerde de yeryüzü sofrası kurmaya devam edeceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı