REKLAMI GEÇ

Zeybekci; “AK Parti’de taş üstüne taş koyma zamanı geldi”

Zeybekci; “AK Parti’de taş üstüne taş koyma zamanı geldi”

İftar yemeğinde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin gündeminde siyaset vardı. Zeybekci, Türkiye’nin bundan sonra yayından çıkmış ok gibi yoluna devam edeceğini belirterek, “AK Parti’de laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyma zamanı gelmiştir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2017 Pazartesi, 09:52

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dün (Pazar) AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Kayalar Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına Bakan Zeybekci’nin yanı sıra AK Parti Denizli Milletvekilleri; Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, salondaki vatandaşlarla selamlaştıktan sonra partililerle birlikte orucunu açtı. İftar yemeğinin gündemi siyaset oldu.

“TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMA VAKTİ GELMİŞTİR”
AK Parti 3’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’nin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sevdası olan partisine geri döndüğünü söyleyen Bakan Zeybekci, “Rabbim, Ramazanı birlik ve beraberliğimize vesile kılsın. Rabbim bütün bu coğrafyadaki, kültür coğrafyamızdaki Müslümanların üzerindeki zulümleri bir an önce sona erdirsin. Millete hizmetkar olabilmek bir sevdadır. O sevdayla bayraklaşmış olan Recep Tayyip Erdoğan; sevdiğine, aşkına geri döndü. Türkiye bundan sonra sağına soluna bakmadan yoluna devam edecektir. Türkiye istikrar anlamında hiçbir şüphe duymadan yayından çıkmış ok gibi yoluna devam edecektir. AK Parti’de laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyma zamanı gelmiştir. Bir seferberlik zamandır. İlk günkü aşkla yeniden yolumuza tekrar koyulacağız” dedi.

“KABAHATİ KENDİMİZDE ARAYACAĞIZ”

Denizli’de referandum sonuçlarında sandıktan hayır oylarının fazla çıkmasına ilişkin kabahati kendilerinde arayacaklarını belirten Bakan Zeybekci, “16 Nisan’dan sonra büyük bir yoğunlukla dünya kazan biz kepçe koşturuyoruz. Her gün bir ülke, bazen bir günde iki ülke geziyoruz. Sayın Başbakanımızla birlikte veya Ekonomi Bakanı olarak koşturuyoruz. İnşallah Ramazan biter bitmez değerli il başkanımız ve yönetimi doğru zamanı ayarlayıp bize haber verecektir. İl danışma toplantısı yaparak bu konuları uzun uzun konuşma fırsatımız olacaktır. Ama ben Denizli olarak gayret gösterdiğimizi düşünüyorum. Denizli olarak çalıştık. Bu gayretlerimizi, Türkiye’nin genelinde elde edilen o evet oylarına katkı verme anlamında önemli buluyorum. Denizli olarak istediğimiz sonucu alamadık. Alabilir miydik? Evet alabildik. O sonuca ulaşabilirdik. Hem de kolay bir şekilde ulaşabilirdik. Ulaşamadık. Kabahati kendimizde arayacağız. Hizmetkarı olmaktan gurur duyduğumuz Denizlimiz bizim hakkımızı vermedi demek gibi bir lüksümüz asla yok” diye konuştu.

“ARTIK YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM”
Milletin verdiği kararlara her zaman saygı duyduklarını belirten Bakan Zeybekci, “Millet ne diyorsa doğrudur dedik. Milletin dediği doğruydu. Millet bize de bir mesaj verdi. Milletin verdiği mesaj; birlik, beraberlik, samimiyet ve kardeşliğimize duyduğu o hafif tereddüt olmuş olabilir. Bu gün artık yeni şeyler söylemek lazım diyerek yolumuza devam edeceğiz. Yunus Emre’nin dediği gibi ‘Bir kez gönül yıktın ise bu kıldığın namaz değil, 72 millet dahi elin yüzün yumaz değil’. Ama biz Yunus Emre kadar olamayacağımıza göre onun ayağının tozu bile olamayacağımıza göre diyoruz ki, hatalarımız kusurlarımız neyse onlardan ders çıkararak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin konuşmasının ardından referandumda en fazla oyu alan AK Parti ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve mahalle başkanlarına plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı