REKLAMI GEÇ

Tavas’ta rahmet akşamlarına yoğun ilgi

Tavas’ta rahmet akşamlarına yoğun ilgi

Tavas’ta Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Tavas Belediyesi’nin organize ettiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı verdiği etkinliğin son durağı, Bağlar Mesireliği amfi tiyatro oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2017 Perşembe, 18:02

Etkinliğe, Tavas Kaymakamı Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, eşi Bedriye Akyol, meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Tavas’ta Rahmet Akşamları” programında, Murat Belet’in güçlü yorumuyla söylediği ilahiler, Tavaslılara unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.

Tavas Belediyesi bu Ramazan’da çocukları da unutmadı. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde çocuklara yönelik olarak Karagöz Hacivat, orta oyunları, yüz boyama etkinlikleri ile çocuk tiyatrolarıyla çocuklar da doyasıya eğlendi.

Başkan Akyol, “Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtulmaktır. Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına, bu güzel duyguların pekiştirilmesine vesile oluyor. Her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan Ayını coşkuyla yaşıyoruz. Ramazan ayı, Tavas’ta ve mahallerimizde iftar programlarıyla ve etkinliklerimizle vatandaşlarımızla buluşarak ve buluşturarak o güzel atmosferin her alanda yaşanılmasına gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı