REKLAMI GEÇ

1 Mayıs kutlamaları Delikliçınar’da başlayacak

1 Mayıs kutlamaları Delikliçınar’da başlayacak

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Tertip Komitesi hazırlıklarını tamamladı. Kutlamalar Delikliçınar Şehitler Meydanı’ndan yürüyüşle başlayacak ve Tokat Caddesi’ndeki miting ile devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2019 Pazartesi, 13:54

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için TMMOB, KESK ve KAMU-İŞ, ortak başvuru ile valilikten yürüyüş ve miting iznini aldı. İzin ile birlikte hazırlıklarını tamamlayan tertip komitesi, mitingi basın toplantısı ile duyurdu. Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan toplantıda, açıklamayı tertip komitesi adına Mehmet Dede yaptı.

Toplantıda “ “Tüm emekçileri 1 Mayıs’ta alana bekliyoruz” diyen Mehmet Dede 1 Mayıs Çarşamba günü saat 12:00’de Delikliçınar Meydanı’nda toplanılacağını ve buradan Ulus,-Tokat Caddesi Kavşağı’ndaki miting alanına doğru yürüneceğini belirtti. Kutlamaların her yıl olduğundan daha coşkulu geçeceğine inandığını dile getiren Dede, “Tüm çalışanları yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Diğer taraftan Mehmet Dede, 1 Mayıs günü “Kıdem tazmitanı kırmızı çizgimizdir demek için, haftalık çalışma saatlerinin 34 saate inmesi için, iş güvenliği için, Özelleştirmelere hayır demek için, insanca yaşanacak ücret için, EYT’lilere emeklilik hakkının verilmesi için, temel tüketim mallarına yapılan zamların geri alınması için, parasız eğitim, parasız sağlık hakkı için, yurtta barış dünyada barış demek için” halkın miting alanını doldurması gerektiğinin de altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı