REKLAMI GEÇ

2019’a doğru demokratik Anayasa buluşması

2019’a doğru demokratik Anayasa buluşması

Denizli Demokrasi Platformu ve TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu, demokratik anayasa arayışlarına katkı sunacak önemli bir buluşmaya imza atıyor. Anayasa Hukuku Araştırmaları Derneği ve Önce Demokrasi’nin destek verdiği konferans ile sorunlar ve beklentiler masaya yatırılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2017 Pazartesi, 10:34

Denizli Demokrasi Platformu, TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu, Anayasa Hukuku Araştırmaları Derneği ve Önce Demokrasi tarafından “2019’a Doğru Demokratik Anayasa İçin” konferansı gerçekleştirilecek. Denizli Barosu Hizmet Binası’ndaki buluşma 12 Eylül Salı günü saat 18.00’de başlayacak.

Konferansa konuşmacı olarak Anayasa-Der Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, Anayasa Hukuku Uluslararası Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Anayasa-Der üyesi, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selin Esen ve Önce Demokrasi iletişim sorumlusu Sevil Becan konuşmacı olarak katılacak.

12 Eylül Salı günü saat 18.00’de Denizli Barosu Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek konferansta, demokratik anayasa arayışlarına ışık tutacak tespitler ve öneriler ortaya konacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı