REKLAMI GEÇ

5 bin imza toplandı

5 bin imza toplandı

Efes Denizli Turizm Elçileri Derneği, Denizlililerin yüzde 60’ının hiç Pamukkale’ye gitmemesinden yola çıkarak, gerçekleştirdiği “Pamukkale ayda bir gün ücretsiz olsun” imza kampanyası yoğun ilgi gördü. Bir günde 5 bin imza toplandı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2014 Salı, 11:35

Denizli’de turizm kalitesini artırmak, yok olmaya yüz tutmuş gelenek ve kültürlere sahip çıkmak, gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla 2 yıl önce kurulan Efes Denizli Turizm Elçileri Derneği üyelerinin, Pamukkale’nin ayda bir gün ücretsiz olması için başlattıkları imza kampanyası sona erdi.

SÖZ YETKİLİLERDE
Candoğan Parkı önünde kurulan stantta, 5 binin üzerinde imza toplayarak vatandaşın desteğini aldıklarını belirten Dernek Başkanı Fatma Kapusuz, bundan sonra artık sözün yetkililerde olduğunu söyledi. “Pamukkale ayda bir gün ücretsiz olsun” diyen 5 binin üzerindeki vatandaşın imzasını, bir dilekçe ile önce Denizli Valiliğine ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye vereceklerini ifade eden Kapusuz, “Biz dernek olarak, Denizli’de doğup büyüyen Pamukkale’ye gitmek isteyip de ücretlerin yüksek olması nedeniyle gidemeyen binlerce vatandaşın sesi olmak istedik. Düzenlediğimiz imza kampanyasında da bunu gördük. İmza kampanyamızla 5 binin üzerinde vatandaşa ulaştık. Onlar da bizim gibi düşünüyor. Bundan sonra söz yetkililerin. Valilikten ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den gelecek cevabı bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

ABDİ SAĞLIK   -  Bağlantı 10 Eylül 2014, 11:21

Ali Çiyim kardeşim bunun adı anlayana gelmeyin buraya demek bir Denizlili olarak onyıllardır pamukkaleye gidememek bana ağır geliyor. ayıplıyorum.

ali çiyim   -  Bağlantı 10 Eylül 2014, 10:37

bende yusuf kardeşime katılıyorum kişi başı 20 tl bu nedir ya 5 kişi girdin mi 100 tl yapar bu paralar kolay kazanılmıyor ki

Yusuf ÇAKIR   -  Bağlantı 9 Eylül 2014, 12:27

Pamukkaleyi bir gün ücretsiz yapmak yerine, ücretinde bir düzenleme yapılsa örneğin kişi başı 5tl yada 10tl olsa daha güzel olmaz mı? Şehir dışından gelen akrabalarımız dostlarımız oluyor. Hep beraber pamukkaleye gidelim demek çok maliyetli oluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı