REKLAMI GEÇ

9 MAYIS AVRUPA GÜNÜ KİTAPLARLA KUTLANDI

9 MAYIS AVRUPA GÜNÜ KİTAPLARLA KUTLANDI

Denizli Sanayi Odası(DSO) bünyesinde bulunan Denizli AB Bilgi Merkezi,9 Mayıs Avrupa Günü kapsamında Forum Çamlık AVM önünde Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü işbirliği ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2015 Salı, 12:12

Etkinlik kapsamında Avrupalı birçok ünlü yazarın kitaplarının yanı sıra AB Türkiye Delegasyonu’nun çocuklara yönelik Lokum serisi kitapları da dağıtıldı. 2 bine yakın kitabın ücretsiz olarak katılımcılara dağıtıldığı etkinlikte, Denizli’nin en işlek yerlerinden biri olan alışveriş merkezinin önünde büyük küçük birçok kişi, yere oturarak kitap okudu.

denizli-dso-kitap-okuma-etkinligi-ic

Sanayi Odası Genel Sekreteri Zeren Gerelioğlu, “9 Mayıs Avrupa Günü, Avrupa Birliği’nin kurulmasına karar verilen gün olarak birçok Avrupa ülkesinde kutlandığı gibi aday ülke olarak bizim ülkemizde de farklı etkinliklerle kutlanmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanındaki 20 farklı AB Bilgi Merkezi, bugün gerçekleştirdiği etkinlikler ile 9 Mayıs Avrupa Günü’nü kutlamaktadır. Denizli AB Bilgi Merkezi olarak etkinliğimiz çocukların ve yetişkinlerin oldukça ilgisini çekti. Sıcak havaya rağmen, minderini alan oturup kitabını okudu. Bu özel günde kitap okuma konusunda bir kişide dahi bir farkındalık yarattıysak ne mutlu bize” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı