REKLAMI GEÇ

ADD Denizli Şubesi’nde görev dağılımı

ADD Denizli Şubesi’nde görev dağılımı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi’nin, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulunda seçilen yönetim kurulu görev bölümü yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2015 Çarşamba, 09:37

ADD Denizli Şubesi Yönetim Kurulu’nun, yaptığı ilk toplantıda başkanlığına Nihat Çetin, başkan yardımcılığına Gökhan Deda, yazmanlığa Gülçin Seyhan ve saymanlığa Nurhan Baba seçildi. Yakup Yılmaz, Perlay Erşan, Fatih Vural, Azize Akdemir ve Talat Uçurum ise üye olarak görev yapacak.

Görev bölümü sonrasında bir açıklama yapan Şube Başkanı Nihat Çetin, ülkenin bağımsızlığı, özgürlüğü ve ulusal egemenliğin tehlike olduğunu, çağdışı fikirlerle akıl ve bilimin dışlandığını, siyasal ve ulusal birliğin yıkılmaya çalışılmdığını söyledi.

Bütün çabalara rağmen Atatürk güneşinin hiç sönmeyecekğini vurgulayan Çetin, “Atatürkçü Düşünce Derneği olarak; yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla, komisyonlarımızla, gençlerimizle ve yıllardır Atatürkçü düşüncenin yılmaz savunucuları olan üyelerimizin destekleriyle yeni bir şevk ve heyecanla çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Sadece Atatürk devrimlerini ve Atatürk İlkelerini öğrenmenin çağdaş uygarlık seviyesine çıkmak için yeterli olmadığını biliyoruz. Amacımız, Atatürkçü düşünce sistemini yılmadan usanmadan herkese her kesime anlatmak, işlemektir. Geleceğimiz ancak Atatürkçü düşünce sisteminin geliştirilmesi ve sürekli olarak uygulanması ile güvence altında olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı