REKLAMI GEÇ

ADD Hukuk mücadelesi başlattı

ADD Hukuk mücadelesi başlattı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca, sosyal medya üzerinde sahte miting çağrıları yapanlara karşı hukuk işlemlerinin başlatıldığını belirterek, “Twitter gibi bir sosyal medya aracını dahi kapatabilen zihniyetten, her türlü provokasyon ve komplo beklenmelidir” diyerek vatandaşları uyardı

/ DENİZLİHABER / 25 Mart 2014 Salı, 11:07

ADD’nin adını kullanarak sosyal medya üzerinden yapılan sahte miting çağrılarına karşı halkı uyaran ADD Denizli Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca, “İktidarını hızla kaybettiğini anlayan kimi şer odakların, Denizli’de sosyal medya üzerinden anarşi ve çatışma ortamına zemin hazırlama amacıyla ve derneğimizin itibarını sarsabilecekleri zannıyla; derneğimizin ilke ve tutumuyla asla bağdaşmayacak sahte çağrı metinleri yayınladıkları görülmektedir” dedi.

Karaca konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “17 Aralık’la başlayan süreçle birlikte gündeme gelen yolsuzluklar, ortaya çıkan ses kayıtları, dinlemeler, yargı ve emniyet olmak üzere devlet kurumlarındaki kadrolaşmalar, açılım sürecinin getirdiği özerklik tartışmaları, gencecik vatan evlatlarının yaşamlarını yitirmeleri, internet ve sosyal medyaya yönelik sansür uygulamaları, yargı bağımsızlığını yok eden yasaların çıkması, siyasi iktidarın mevcut konumunu korumak ve kendisini kurtarmak için neler yapabileceğini apaçık göstermektedir. Ancak diktatörlük yönetimlerinde görülebilecek bu uygulamalar, toplumsal güveni sarstığı gibi, dünya nezdinde de ülkemizi küçük düşürmektedir” ifadelerine yer verdi.

HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATTI
Karaca açıklamasına şöyle devam etti:

“Anlaşılan o ki, korku dağları aşmıştır. Örgütümüzü ve halkımızı uyarıyoruz; Suçluluk psikolojisiyle Twitter gibi bir sosyal medya aracını dahi kapatabilen zihniyetten, her türlü provokasyon ve komplo beklenmelidir. Bu art niyetli yaklaşımlara karşı “izanla” mücadele etmek çok güçtür. Konuyla ilgili Derneğimiz hukuki işlemleri başlatmıştır. Ancak bu karanlık günlerden bilgimizle, kararlılığımızla, devrimci tutumumuz ve gelecek tasarımımızla elbirliğiyle çıkacağımız bilinmelidir.

Derneğimizin adının kullanıldığı, kendi karanlık anlayışlarını yansıtan bu tip sahte bildirilerin, halkımızın aklı ve temiz vicdanında itibar görmeyeceği açıktır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı