REKLAMI GEÇ

ADD’den birlik ve dayanışma çayı

ADD’den birlik ve dayanışma çayı

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma çayı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Güneş Düğün Salonu’nda düzenlenen ADD’nin birlik ve dayanışma buluşmasına, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, ADD Denizli Şubesi Başkanı Kadem Özbay ve kalabalık bir davetli…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2020 Pazar, 13:35

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma çayı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Güneş Düğün Salonu’nda düzenlenen ADD’nin birlik ve dayanışma buluşmasına, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, ADD Denizli Şubesi Başkanı Kadem Özbay ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Etkinlikte ADD’ye gelir sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kermes de yoğun ilgi gördü. Kermeste, ADD üyelerinin hazırladığı el emeği ürünler satışa sunuldu, bazı firmalardan da destek geldi.

Etkinlikte davetlilere seslenen ADD Denizli Şubesi Başkanı Kadem Özbay, Atatürk’ün devrimlerinden birinin de kadın devrimi olduğunu belirterek, “Kadınları eşimiz değil, eşitimiz olarak görüyoruz. Kadına şiddet ve saldırıda fail eski eşi, sevgilisi, abisi deniyor ama yalan. Asıl fail gericiliği besleyen, kadına toplumsal yaşamda hak ettiği değeri vermeyen, eşit olarak görmeyen, nasıl giyineceğinden, kaç çocuk doğuracağına kadar ahkam kesen sözüm ona siyasetçi ve sanatçılardır” dedi.

Ülkede karma eğitimin de tehlike altında olduğunu anlatan Özbay, “Denizli’de de bazı okullarda kız ve erkek öğrencilerin farklı merdivenlerden okula girip çıktığını, ayrı oyun alanları belirlendiğini görüyoruz. Bu anlayışı kınıyorum. Bu, Atatürk devrimlerine karşı duruştur. Bizim de yapmamız gereken, bunların karşısında bir aydınlanma cephesi oluşturmak” dedi.

Konuşmanın ardından birlik ve dayanışma çayı eğlenceli anlara sahne oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı