REKLAMI GEÇ

Afyonlular dernek çatısı altında birleşti

Afyonlular dernek çatısı altında birleşti

Denizli’nin Çardak İlçesi’nde yaşayan Afyonkarahisarlılar, birlik, beraberlik ve Afyonlular arasında yardımlaşmayı sağlamak amacıyla dernek kurdu.

/ DENİZLİHABER / 31 Mart 2009 Salı, 00:00

Derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi veren Çardak-Afyonlular Kültür Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, amaçlarının Çardak’ta yaşayan Afyonkarahisarlıları bir araya getirmek olduğunu söyledi. Ceylan, “Kurucu üyeleri ve diğer üyelerin, toplum kurallarına uygun, ülke bütünlüğünü, toplum ahlak ve huzurunu bozucu olmayan, eğitici, öğretici, gelir getirici fikirler doğrultusunda, toplumun bütün kesimine hitap eden her türlü faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kurulmuştur. Kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları düzenleyerek, küçük-büyük, yaşlı-genç, kadın-erkek demeden, toplumun bütün bireyleri ile el ele ihtiyaçlar doğrultusunda ve topluma faydalı bütün faaliyetler içermekle beraber, yapılan bu etkinlikleri de ileride birçok faaliyetlerimizde değerlendirmeyi düşünüyoruz” dedi.

‘Derneği sahip çıkın’

Kurdukları derneğe tüm hemşehrilerinin sahip çıkmasını isteyen Ceylan, “Kurduğumuz derneğe Denizli’de, Denizli’nin kasabalarında ve köylerinde oturan bütün hemşerilerimizi üye olmaya davet ediyor, yapacağımız etkinliklerde yanımızda olmalarını istiyoruz. Önümüzdeki dönemlerde, derneğimizin üyelerinin aidatları ve yardımseverlerin katkıları ile oluşturulacak bir fonla okullarda okuyan başarılı öğrencilerimize burs vererek, onların okul ihtiyaçlarına katkı da bulunarak, öğrencilerimizin başarılarına bizimde katkılarımız olacaktır. Derneğimize bulacağımız uygun ve geniş bir yerde değişik sosyal aktiviteler yaparak, kahvehanelerde oturan gençlerimize, topluma hizmet verici ve gelir getirici kurslar vererek, onların meslek edinmesini sağlayacağız. Güzel ilçemizin medya yardımıyla, tarihi ve doğal güzelliklerini, yapacağımız kültürel ve sosyal faaliyetlerle tanıtacağız. Yapacağımız tüm faaliyetlerde eleştiriye açığız. Yapabileceğimiz hizmetleri el birliği ile üyelerimiz ve hemşerilerimizin istekleri doğrultusunda yapmayı planlıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı