REKLAMI GEÇ

Alevi Kültür Derneği seçime gidiyor

Alevi Kültür Derneği seçime gidiyor

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Derneği Denizli Şubesi, 9. Olağan Genel Kurulu’na hazırlanıyor. Şube Başkanı Erkan Aras, görevi gençlere devretmek istediğini belirterek, gençlerin yönetimde görev almalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2015 Perşembe, 10:45

Alevi Kültür Derneği Denizli Şubesi, 9. Olağan Genel Kurul toplantısı için hazırlıklarını tamamladı. 27 Aralık Pazar günü, dernek binasında gerçekleştirilecek olan genel kurul ile ilgili bilgi veren Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Derneği Denizli Şube Başkanı Erkan Aras, “Alevi yurttaşlarımızın başta Cem Evi olmak üzere acil çözüm bekleyen sorunları var. Sorunlarımızın çözümü için birlikte ve güçlü şekilde hareket etmemiz gerek. Bu olağan kuruldan derneğimizin daha da güçlenerek çıkacağından eminim” dedi.

GENÇLERİ DAVET ETTİ
Alevi Kültür Derneği Denizli Şubesinde 3 dönemdir başkanlık görevini yürüttüğünü açıklayan Erkan Aras, “Artık, ben görevimi gençlere devretmek istiyorum. O nedenle gençlerimizi yönetimde ve dernekte görev almalarını istiyorum. Genç canlarımızı bekliyorum. Ayrıca, genel kurulumuza tüm canları davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı