REKLAMI GEÇ

Aleviler, Karataş’ta buluştu

Aleviler, Karataş’ta buluştu

Alevi Kültür Derneği ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Denizli şubelerinin geleneksel pikniği, Karataş’ta gerçekleştirildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2014 Çarşamba, 16:01

Alevilerin şölen havasında geçen pikniğinde, çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi, semah gösterisi sunuldu, halaylar çekildi. AK parti iktidarına da “Elinizi Alevilerin üzerinden çekiniz. Sizin kirli emellerinize bizleri asla ortak edemeyeceksiniz” diyen seslendiler.
denizli-alevi-kultur-dernegi-piknik-ic

Bu arada, Alevi Kültür Derneği ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Denizli şubelerinin Başkanı Erkan Aras, bir konuşma yaparak,Türkiye’nin zor bir dönemeçten geçtiğini vurguladı.

AK Parti iktidarının uygulamalarını da eleştiren Aras, “Hükümet bu tavrını birinci elden Başbakanın ağzından söylüyor, ‘polisler nasıl tahammül ediyor bu denli sabırla davranabiliyor şaşırdım’ diyor. Bu söylem aslında eli silahlı polislere ateş emridir. ‘Ölen ölmüş geçmiştir’ söylemiyle ‘unutun’ demek istiyor. Sivas’ta, Maraş’ta Çorum’da Dersim’de Roboski’de, Rojova’da, Soma’da katledilen canlarımızı asla unutmayacağız. Hükümeti uyarıyoruz, elinizi Alevilerin üzerinden çekiniz. Kirli emellerinize bizleri asla ortak edemeyeceksiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı