REKLAMI GEÇ

Ankara Denizlim Derneği’nde yeni Başkan Keysan

Ankara Denizlim Derneği’nde yeni Başkan Keysan

Denizli’nin Ankara’daki lobi faaliyetlerini yürüten Denizlim Derneği’nde 9 yıllık başkanlığının ardından belediye başkan adayı olan Hasan Oymak’ın yerine Mustafa Keysan getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2018 Cumartesi, 14:37

Ankara’daki Denizlim Derneği’nde bayrak değişimi yaşandı. Denizli’nin en önemli lobi kaynaklarından biri olan dernekte Başkan Hasan Oymak, Pamukkale Belediye Başkan aday adaylığı nedeniyle kongrede aday olmadı. Oymak’ın 9 yıllık başkanlığının ardından yerine geçen isim de belli oldu. Genel kurul Mustafa Keysan’ı yeni başkan olarak belirledi. Devir teslim töreni gerçekleştirildi.

EN FAZLA FAALİYET YAPAN ŞEHİR DERNEĞİ
Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan eski başkan Hasan Oymak, “Ankara’daki bir avuç arkadaşımızla çıktığımız yoldan Almanya’da hemşerilerimizle buluşup TRT canlı yayınında tüm Avrupa ile paylaşmaya varan bir süreç yaşadık” dedi. Başkentte en fazla faaliyet yapan hemşeri derneği olduklarının altını çizen Oymak, “Güzel şehrimizin, işadamlarıyla, bürokratlarıyla, STK başkanlarıyla, basınıyla, öğrencileriyle, belediye başkanlarıyla, valisiyle, milletvekilleriyle, bakanlarıyla, Denizli sevdası ve büyük bir samimiyetle kenetlendiklerine şahit olmanın gururunu yaşadık. Hepsine minnettarız. Artık nöbet değişiminin vakti geldi. Onurla taşıdığım görevi, Denizlim bilinci ve sevdası ile yetişen kardeşlerime bırakıyorum” dedi.

YENİ BAŞKANDAN MESAJ VAR
Yeni Başkan Mustafa Keysan önlerindeki süreçte de Oymak’ın deneyimlerinden faydalanacaklarını belirterek, “Bugün belirlediğimiz 16 kişilik yönetim ekibimiz ile tecrübe ve dinamizmi harmanlamaya çalıştık. Sizlerin desteği ile bugüne kadar yaptığımız başarılı etkinlikler gibi daha birçok yeni etkinliklere imza atacağımıza inancımız tamdır. Gecesine gündüzünü katarak derneğimiz için koşturan, abimiz ve Başkanımız Sayın Hasan Oymak’a, derneğimiz için çok fazla emeği ve katkısı olan yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Pervin Oymak’a, etkinliklerimizde hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Belediye Başkanlarımıza ve bürokratlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU
Denizlim Derneği’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mustafa Keysan, Semra Korkmaz, Gürhan Erdoğan, Mustafa Altaş, Enes Aydın, Eray Özcan, Bilgehan Caner, Yasin Özer, Lütfi Maraş, İsmail Yavaş, Mehmet Ener, Ayşe Karakaya Orhan, Hasan Altındal, Hüseyin Ünlü, Halil İbrahim Bayer, Derviş Can Deda.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı