REKLAMI GEÇ

Ankara’daki Denizlililer buluştu

Ankara’daki Denizlililer buluştu

Ankara’da faaliyet gösteren Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği, düzenlediği aşure ve keşkek gününde Denizlilileri bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2015 Cuma, 10:01

Buluşmaya AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, eski milletvekili Mehmet Yüksel, Dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Denizlili katıldı.

Aşure ve keşkeklerin ikram edilmesinin ardından konuşan Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Oymak, Denizlililerin Ankara’da da bir arada olabildiğini herkese göstermeyi hedeflediklerini söyledi.

denizyi-ankara-denizlim-dernegi-ic-1

Oymak, “Denizlim Derneği 2015-2016 sezonu açılışı bizim için yaptığımız etkinliklerimizle başladı. Her sene güzel bir etkinlikle sezon açılışımızı yapıyoruz. Bu yıl da aşure ve keşkek günü başlangıç vesilesi oldu. Vekillerimizin mecliste olması ve davetimize icabet etmeleri de güzel tesadüf oldu. Ankara dışından arkadaşlarımız da geldi, Çivril’den hemşerilerimiz var onlara da teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 3-4 gündür arkadaşlarımız arasında aşure için süren bir çalışma var. Gençlerimiz de bizi kırmayıp geldiler, yardım ettiler. Aşure yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Denizlim Derneği’nin, bu sevgi, sıcaklık ve tanışma ortamını oluşturmak için Kurulduğunu ifade eden Oymak, Yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte de inşallah 2015-2016 sezonunda başarılı işlere imza atacağız. Eski vekillerimizden Mehmet Yüksel, Denizlim Derneği’nin ilk kez dışarıya açılmasını sağlamıştır. Mehmet abimiz, meclisteki görevini tamamladı fakat hem bize abilik yapmaya hem de Denizli’de çalışmaya devam edecektir” dedi.

denizyi-ankara-denizlim-dernegi-ic

Eski Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ise, Denizli’ye hizmet etme görevini genç isimlere devrettiklerini belirterek, “Ancak Denizli’ye hizmet etme aşkımız, sevdamız bitmiyor her zaman devam edecek. Denizli’miz için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bugün keşkek ve aşure olduğunu söylediler, hem günü değerlendirmek hem de siz gençlerle bir araya gelmek amacıyla buraya gelmiş bulunmaktayız” dedi.

Yorumlar

okan yılmaz   -  Bağlantı 20 Kasım 2015, 10:14

Ankara’daki Ak partililer buluştu desek daha doğru olur sanırım…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı