REKLAMI GEÇ

Atatürk yolunda yeni yönetim

Kasım ayı sonunda genel kurullarını yapan Denizli Atatürkçü Düşünce Derneği, yeni yönetimini düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı. Derneğe yeniden başkan seçilen Gülizar Biçer Karaca ise yeni dönemde de Atatürk ilke ve düşünceleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2007 Çarşamba, 01:00

Geçtiğimiz ay içerisinde genel kurullarını yapan Denizli Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri, yeni yönetimini belirledi. 25 Kasım tarihinde yapılan genel kurulda, mevcut başkan Gülizar Biçer Karaca ile Erol Mersin yarıştı. Büyük bir oy farkı ile seçimi yeniden kazanan ADD Başkanı Gülizar Biçer Karaca, yeni yönetimi düzenlediği basın toplantısı ile dernek üyelerine tanıttı. Karaca, yeni dönemde de çalışmalarını Atatürk düşüncesinde ve ilkelerinde sürdüreceklerini ve Atatürk düşüncelerine karşı eylem yapanlara karşı mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

ADD’nin amacının Atatürk düşüncelerini ve öz benliğimizi halka anlatmak olduğunu belirten Karaca, “Bu amaç doğrultusunda bugün özbenliğinden uzaklaştırılarak, kendisine yabancılaştırılan ulusumuza; Atatürk Devrimleri’nin tüm kazanımlarını yeniden hatırlatmak, bu devrimlerin kendisine çizdiği aydınlık yolda ulusal bütünlüğünden asla taviz vermeden yürümesi için çalışmak görevimizdir” dedi. Yeni dönemde Atatürk İlke ve Devrimleri’ne “Evet” diyen tüm ulusalcı güçler ile önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de güçlü bir şekilde çalışacaklarını da belirten Karaca, toplantı sonunda yönetimin yeni üyelerini tanıttı. Atatürkçü Düşünce Derneği’nde yapılan seçim sonrası oluşturulan yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle oldu: Başkan Gülizar Biçer Karaca, Başkan Yardımcısı Bahattin Öztürk, Sayman Osman Erdemir, Yazman Zümrüt Zeytinli, Üyeler Huriye Aydoğan, Mustafa Özer, Kemal Açıkalın, İlka Kırda ve Süleyman Canlıoğlu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı