REKLAMI GEÇ

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDEN EĞİTİM HAREKETİ

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDEN EĞİTİM HAREKETİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi, başta TEOG ve üniversiteye hazırlık olmak üzere birçok kurs düzenliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2014 Cumartesi, 10:07

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi’nin ortaokul öğrencilerini TEOG sınavına, lise öğrencilerini de üniversiteye hazırlayan destekleyici kurs programına 157 öğrenci katılıyor.Ücretsiz olarak verilen destekleyici eğitim çalışmalarında üniversiteli gençler gönüllü olarak görev alıyor. ADD Denizli Şubesi’nde alanında uzman öğretici tarafından ücretsiz satranç dersleri de veriliyor.

Prof. Dr. Velittin Kalınkara tarafından fotoğrafçılık dersi, Resim ve Heykel Sanatçısı Gamze Ünver İPAR tarafından Resim dersleri verilen ADD Denizli Şubesi’nde günün her saatinde eğitim çalışması yapılıyor. Birçok katılımcıya Deri El Sanatları kursunun da verildiği Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi’nde çalışmalar bunlarla da bitmiyor. Sanatçı Hüseyin Özdemir tarafından haftanın iki günü bağlama dersi ve Sanatçı Özgür Karabil tarafından da gitar kursları veriliyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Başkanı Gülizar Biçer Karaca, bu tür etkinliklerin sürekli olarak yapılacağını ve bunlara yenilerinin ekleneceğini söyledi. Karaca, “Türkiye Cumhuriyetinin temeli kültürdür diyen ve laik, çağdaş eğitimin temellerini atan önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim anlayışı doğrultusunda ADD Denizli Şubesi olarak insanlarımızı aydınlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı