REKLAMI GEÇ

Avukat Hilmicem Tutulmaz, güven tazeledi

Avukat Hilmicem Tutulmaz, güven tazeledi

Denizli Barosu Gençlik Meclisi 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı yaptı. İki ismin yarıştığı seçimde Avukat Hilmicem Tutulmaz, güven tazeledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Şubat 2019 Perşembe, 15:47

5. Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nı yapan Denizli Barosu Gençlik Meclisi’nde Avukat Hilmicem Tutulmaz, tekrar başkanlığa seçildi. Denizli Barosu Hizmet Binası Konferans Salonu’nda yapılan seçimlerde 597 kişi oy kullandı.

Denizli Barosu Gençlik Meclisi Başkanlığı’na tekrar seçilen Hilmicem Tutulmaz, Baro Yönetim Kurulu ile ortak çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Başkan Tutulmaz, “Gençlik meclisini 5 yıla kadar kıdemi olan avukatlar ile stajyer avukatlar oluşturuyor. Amacı genç avukatların mesleki sorunlarını çözmek ve yönetim kurulu ile aralarında köprü görevi görmek. Genç meslektaşların Baro ile ilişkisini güçlendirir bunun için etkinlikler düzenler ayrıca sosyal sorumluluk projeleri yürütür” diye konuştu.

İki listenin yarıştığı seçimler sonrası Avukat Hilmicem Tutulmaz, ikinci kez başkanlığa seçilirken, avukatlar Bengisu Çetinel, Uğur Özkan, Okan Etçioğlu, Hacer Akduman, Sergen Atilla Nihat Ispartalı, Temmuz Mert Topcan, ile Rıza Haylamaz yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı