REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci’ye iki farklı karşılama

Bakan Zeybekci’ye iki farklı karşılama

Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) akademik yıl açılışına katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci için üniversite yönetimince kampus girişine ‘hoş geldin’ pankartı asılırken, bir grup öğrenci ise ‘hoş gelmedin’ pankartı açtı. Ancak, başka bir kapıdan giriş yapan Zeybekci iki pankartı da görmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2014 Perşembe, 15:36

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci için, bugün geldiği Denizli’de iki farklı karşılama hazırlandı. Bazı öğrenciler, üniversite yönetiminin pankartına, protesto pankartıylakarşılık verdi.

ÜNİVERSİTE: HOŞ GELDİN
PAÜ’nün akademik yılı açılış törenine katılmak için gelen Zeybekci için üniversite yönetimi, kampüs girişine “Sayın Bakanımız Dr. Nihat Zeybekci, üniversitenize hoş geldiniz” yazılı pankart astı.

ÖĞRENCİLER: HOŞ GELMEDİN
Bir grup öğrenci ise Zeybekci için farklı bir karşılama pankartı hazırladı. Kampüs kapısı önünde toplanan öğrenciler, “AKP’nin Bakanı Üniversiteye hoş gelmedin! Üniversiteler AKP’ye direniyor” yazılı pankart açtı.  

ZEYBEKCİ İKİSİNİ DE GÖRMEDİ
Yaklaşık 50 kadar öğrenci, ellerinde pankartlarla Bakan Zeybekci’nin kampüse girişini beklerken, eylem hüsranla sonuçlandı. Çünkü Bakan Zeybekci, kampüsün ana giriş kapısı olan Polisevi karşısından değil, Çamlık tarafındaki kapıdan girerek törenin yapılacağı Kongre ve Kültür Merkezi binasına geçti. Öğrenciler bir süre bekledikten sonra sessizce dağıldı.

denizli-pau-akademik-acilis-ic-1

İLK DERS ZEYBEKCİ’DEN
Pamukkale Üniversitesi’nin 2014-2015 Akademik yılı açılışı Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, 13 bin yeni öğrencinin bu yıl PAÜ’de kayıt yaptırdığı, 850 akademik personel ve 5 bin çalışanla 60 bin kişilik bir aile haline geldiklerini söyledi.

denizli-pau-akademik-acilis-ic

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, akademik yılın ilk dersini verdi. Zeybekci, sunumunda Merkez Bankası’nın faiz politikasına yönelik eleştirilerini sürdürdü, “Bu faizlerle yatırım ve üretim yapılamaz” dedi. Zeybekci, PAÜ’nün  gelişimine ve büyümesine ellerinden gelen katkıyı sağlamaya da devam edeceklerini ifade etti. İlk dersin ardından PAÜ Rektörü Bağcı, Zeybekci’ye geçen yıl fahri doktora unvanı verildiği törende çekilen bir fotoğrafı hediye etti. 

 

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 17 Ekim 2014, 11:28

Milletvekili böylemi olur hep denizlide hep halkın arasında…
İlhan cihaner gibi olmalı degilmi….sorsan nerden secildigini sıpdiye söylerse ben ne olayım….

Denizlililili   -  Bağlantı 16 Ekim 2014, 15:54

Başkenti Denizli yapalım da git gel yol parası vermesin artık

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı