REKLAMI GEÇ

Baro’dan saldırı tepkisi

Baro’dan saldırı tepkisi

Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Alanya’da avukatlara yapılan polis müdahalesine tepki gösterdi. İlhan, “Meslektaşlarımız üzerinden hukuka, adalete ve savunmaya yönelik yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2015 Perşembe, 13:51

Terör saldırısının ardından Alanya Adliyesi önünde bir araya gelen ve protesto gösterisi yapmak isteyen avukatlara yönelik gerçekleştirilen polis müdahalesine tepkiler sürüyor.

Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, terör saldırısını protesto etmek için toplanan avukatların polis şiddetine maruz kaldığını belirterek, “Meslektaşlarımız üzerinden hukuka, adalete ve savunmaya yönelik yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Anayasal bir hak olan protesto hakkını kullanmak isteyen Alanya’daki avukatların yaşadıkları üzücü olayın hemen ardından, Sakarya Barosu’na kayıtlı Avukat Aydın Günaydın’ın bürosu önünde silahlı saldırıya uğradığını dile getiren İlhan, “Adaletin üç saç ayağından biri savunmaya yani avukatlara yönelik yapılan bu tür saldırıları şiddetle kınadığımızı ve bunlara karşı susmayacağımızı, her platformda konuşacağımızı, meslektaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu, olaylarla ilgili sürecin takipçisi olacağımızı ve bu konudaki kararlılığımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı