REKLAMI GEÇ

Basın-Kentgaz buluşması

Basın-Kentgaz buluşması

Basın Bayramı nedeniyle Denizli’de görev yapan basın mensuplarına yemek verdi. PAÜ Sosyal Tesisler’de verilen yemeğe çok sayıda basın mensubu ve Kentgaz yetkilileri katıldı.

/ DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2008 Perşembe, 00:00

24 Temmuz Basın Bayramı dolaysıyla PAÜ Sosyal Tesisler’de bir yemek veren Kentgaz, Denizli’de görev yapan basın mensuplarını bir araya getirdi. Yemeğe, çok sayıda gazeteci ve Kentgaz yetkilileri katıldı. Basın mensupları, yoğun ve yorucu bir iş gününün stresini, yemekte attı.

‘Daha rahat nefes alacağız’

Gecede konuşan Kentgaz Genel Müdür Yardımcısı Işık Deniş, toplumun, doğru bilgiye ulaşma, gerçekleri öğrenme ve fikirlerini aktarabilme özgürlüğünün etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan en önemli kurumlardan biri olduğunu söyledi. Hava kirliliğinin önlenmesi adına doğal gaz kullanımını destekleyen Mahalli Çevre Kurulu Kararı ve sonrasında Denizli Valiliği ve Denizli Belediyesi’nin sergilediği kararlılığın, kentimizdeki hava kirliliğinin önlenmesine büyük katkılar sağladığını dile getiren Deniş, bu kararlılık sayesinde her yıl hava kirliliğinde birinci sıralarda yer alan Denizli’nin bu kış daha rahat nefes alacağına dikkat çekti.

Kentgaz 46 bin aboneye ulaştı

Kentgaz olarak bağlı bulundukları Türkiye’nin en büyük gaz dağıtım firmalarından Energaz A.Ş.’nin bugün Denizli dışında, yaklaşık 300 bin aboneye 12 ilde doğal gaz dağıtım hizmeti sunduğunu belirten Deniş, “Bugüne kadar Denizli’de gerçekleştirdiğimiz yaklaşık 30 milyon YTL’lik altyapı yatırımı ile 80 bin dairenin önüne doğal gaz ulaştırılmış olup 46 binin üzerinde abone alınmıştır. Yılsonu hedefimiz olan 60 bin rakamına ulaştığımız gün, ülkemizde gerçekleştirilen doğal gaz yatırımlarında abonelik performansı açısından en verimli şirket olarak yerimizi alacağız. Bu konuda da Denizli halkına şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı