REKLAMI GEÇ

O bildiriye imza atan 365 liseden 16’sı Denizli’den

O bildiriye imza atan 365 liseden 16’sı Denizli’den

Türkiye Liseliler Birliği’nin ‘Liselerde Gericiliğe Geçit Vermeyeceğiz’ başlığıyla yayınladığı bildiriye imza atan 365 liseden 16’sı Denizli’den.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2016 Pazar, 17:32

Türkiye Liseliler Birliği’nin, liselerde yaşanan olayları protesto etmek amacıyla yayınladığı “Liselerde Gericiliğe Geçit Vermeyeceğiz” bildirisine Denizli’den de 16 lise imzalayarak destek verdi.

Aralarında Denizli’nin de bulunduğu İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Sakarya, Mersin, Muğla, Diyarbakır, Edirne, Ordu, Adana, Bursa, Afyon, Konya, Antalya’dan 365 lisenin imzaladığı Bildiri, ‘‘Bir geniş, büyük merhaba herkese! Geniş ve umutlu merhabaların günlerine koşuyoruz. Türkiye’nin geleceği, geleceğini inşa etmek için kollarını sıvıyor, kalemlerini çekiyor! Karanlığı aydınlıkla boğacak mücadele alevleniyor. Atatürk gençliği mücadele bayrağını daha da yükseltiyor!” sözleriyle başlıyor.

“Tüm arkadaşlarımızı, daha güzel günler için omuz omuza vermeye, Türkiye Liseliler Birliği ailesine katılmaya çağırıyoruz. Dosta düşmana ilan ediyoruz: Atatürk gençliği karanlıkları ışıklara boğacak! Liselerde gericiliğe geçit vermeyeceğiz! Gelecek, geleceğini inşa edecek!’’ çağrısının yapıldığı Bildiriyi kamuoyuna açıklayan liselerin isimlerinin yer aldığı listede, Denizli’den 16 lise var.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı