REKLAMI GEÇ

Boş oturup maaş alıyorum!

Boş oturup maaş alıyorum!

Türk Yerel Hizmet-Sen Denizli Şube Başkanı Ergun Kırlı, İl Özel İdaresi’nin kapanması ile personel müdürü olarak atandığı Merkezefendi Belediyesi’nde kendisine görev verilmediğini, boş oturarak maaş aldığını söyledi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2014 Salı, 14:47

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Denizli Şube Başkanı Ergun Kırlı, muhalif sendikalara üye memurların çalıştıkları kurumlarda dışladıklarını, baskı gördüklerini ve tehdit edildiklerini ileri sürdü. Kırlı, bu iddialarına örnek olarak da kendisini gösterdi.

Denizli’nin büyükşehir olmasından sonra kapanan Denizli İl Özel İdaresi ve bazı belde belediyelerin memurlarının başka belediyelere atandığını ve orada ciddi sıkıntılar yaşandığını belirten Kırlı, kendisinin de Personel Müdürü olarak Merkezefendi Belediyesi’ne atandığını söyledi. Bunca yıllık kamu tecrübesine rağmen kendisine görev verilmediğini ileri süren Kırlı, “Büyükşehir Kanunu ile il özel idareleri ve bazı belde belediyeleri kapandı. Buralardaki personel ilçelere tayin edildi. Ancak bazı belediye başkanları çalışanları siyasi ve sendikal faaliyetlerinden dolayı, “Sizi havuza gönderirim” gibi tehditler ile korkutmakta ve ünvanlarından vazgeçirmeye çalışmaktadır. Arkadaşlarımızı susturmaya çalışıyor. Ben de bu durumu yaşıyorum. Merkezefendi Belediyesi’ne 8 müdür olarak atandık. Ben sınava girerek hak ettim ve 2000 yılından beri müdürlük yapıyorum. Ben şu anda boştayım. Belediyeye geliyorum ve sadece oturuyorum. Merkezefendi Belediyesi’ne atama emrinde personel müdürü olarak görevlendirildim. Ancak oraya gittiğimde personel müdürü kadrosu olmadığı için görevim donduruldu. Parasal yönden mağdur değiliz, paramızı alıyoruz. Ancak boş oturuyor, hiçbirşey yapmıyoruz” dedi.

“2 YILLIK MEMURLAR MÜDÜR OLDU”
Devletin memuru ve müdür olduklarını görev yapmak istediklerini dile getiren Kırlı, “Biz devletin müdürü, memuruyuz. Bizlere görev vermek yerine lise mezunlarını müdür olarak görevlendiriyorlar. Bu kanunen yasal değil. Bunlar Pamukkale ve Büyükşehir Belediyesi’nde de yaşanıyor. 2 yıllık memurlar müdür oldu. Bazı müdür arkadaşlarımız evrak servisinde çalıştırılıyorlar. Bunları da ispat etmeye hazırım. Bizler bu ülkenin vatandaşıyız, Yunanistan’dan gelmedik” dedi.

Yorumlar

DEMOKRAT BAKLAN   -  Bağlantı 4 Haziran 2014, 15:06

Değerli Ergün kardeşimizin mütevazi kişiliği,beyefendiliği,saygınlığı,bürokratik deneyimi ve başarılı hizmetleriyle her zaman devletimize,milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmuş,iş arkadaşlarına daima yol yordam öğreten,Sözünün arkasında dik duran,amirlerine karşı sevecen ve saygılı değerli bir insandır.Siyasi görüşünden dolayı horlanması,dışlanması,ötekileştirilmesi başkalarının egosunu tatminden öteye geçmez.Allah Büyüktür değerli kardeşim.Bu günlerde geçecek.

ÖRNEK OL BAŞKAN   -  Bağlantı 4 Haziran 2014, 13:47

Başkan, aç davanı aleme örnek olsun. Bu ülkede işin uzmanı varken makamlara olmadık birini getirirler. Sendika bu konuda da bir şeyler söylese ve mücadele etse…Yardımcın işi biliyor. Sendikadan İstifa etti, Merkez efendiye Müdür oldu. Başkan sen doğru ve ilkeli bir adamsın ama, birlikte çalıştıkların insanlar ???

Acı gerçek!..   -  Bağlantı 4 Haziran 2014, 11:57

Sayın Başkan, yanlış anlaşılmıyorsa herhalde aş,iş istemiyor.Görev verin aldığımız maaşı helal ettirelim demeye çalışıyor, anlayana sivrisinek saz…

Denizliyi Tekelinizde Sanmayın   -  Bağlantı 4 Haziran 2014, 10:07

denizlideki ak partililer ideolojilerine uygun bir şekilde yaşamıyorlar. Tamamen kendi menfi duyguları üzerine kurulu bir sistemde ilerliyorlar. Emin olmak gerekir ki merkez tarafından denizlide dönenler bilinse çok kişinin canı yanar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı