REKLAMI GEÇ

Büyükelçi eşleri Denizli’de

Büyükelçi eşleri Denizli’de

Vali Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen’in davetlisi olarak Denizli’ye gelen Türkiye Kadın ve Gençlik Platformu üyeleri, Makedonya ve Yeni Zelanda Büyükelçileri ile bazı ülkelerin Büyükelçi eşleri İlimizin tarihi ve turistik yerlerinin ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 23 Kasım 2009 Pazartesi, 18:39

Ziyarete, Devlet eski Bakanı Işılay Saygın, Makedonya’nın Ankara Büyükelçisi Melpomeni Korneti, Yeni Zelanda Büyükelçisi Andrea Smith, Slovenya, Ürdün ve Moğolistan’ın Ankara Büyükelçi eşleri, Türkiye Kadın ve Gençlik Platformu Başkanı Prof. Dr. Rüveyda Akbay ve platform üyeleri katıldı.

Heyet Vali Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen’in ev sahipliğinde ilk olarak Laodikya’yı ziyaret etti. Burada yetkililerden antik kent ile ilgili bilgi alan heyet, tarihi eserleri incelediler. Ankara’dan gelerek İlimizi ziyaret eden heyet daha sonra Varol Tekstil, Kayalar Tekstil ve Deda Deri’de incelemelerde bulunarak alış veriş yaptılar.

Heyet daha sonra Pamukkale’yi ziyaret etti. Burada ilk olarak Antik Tiyatroyu gezen misafirler, Antik Havuz, müzeler ve travertenleri gezdiler. Burada da yetkililer tarafından heyet üyelerine Pamukkale hakkında bilgiler verildi.

Heyet son olarak Buldan İlçesini ziyaret etti. Burada tekstil mağazalarını gezen heyet üyeleri ziyaretin sonunda İlimizden ayrıldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı