REKLAMI GEÇ

ÇYDD Ailesi bursları artırmak için buluştu

ÇYDD Ailesi bursları artırmak için buluştu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, bölge toplantısını Pamukkale’de gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi, derneğin verdiği bursların nasıl artırılacağı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2018 Cumartesi, 10:41

Her yıl Nisan ve Kasım aylarında olmak üzere düzenli olarak tekrarlanan bölge toplantısına aynı grupta yer alan Aydın, Fethiye, Muğla, Marmaris, Söke, Denizli ve Bodrum ÇYDD yöneticileri ve Çağdaş Gençlik Birim öğrencileri ÇYDD’yi geleceğe taşımak amacıyla iki gün süren Denizli çalıştayında fikir ürettiler.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Denizli Şube Başkanı Ümran Aygün, ”Turna Grubu Denizli Çalıştayını Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ayşe Yüksel’in önderliğinde Denizli’de gerçekleştirdik. 2 gün süren çalıştayda ÇYDD Genel Merkez ve Şubelerin uygulayacağı 2019 Stratejik Yönetim Planımızı belirledik. Genel Merkezimizle eşgüdüm içinde toplum için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yeni projeleri ve etkinlikleri hayata geçireceklerini belirten Aygün, “Kendini yenilemeyen ve kurumsallığını tamamlayamayan kurumların geleceğe taşınması mümkün değildir. Kurumsallaşmamızı tamamlamanın verdiği güç ileGenel Merkezimizin ÇYDD Mükemmellik modelini yaşama geçirmenin yollarını aradık. ÇYDD’nin en önemli projeleri içinde yer alan ve ses getiren burs projelerini geliştirmek ve daha fazla bağışçı bulmak ve daha fazla burs vermek için neler yapabileceğimizi görüştük. Çok verimli bir çalışmayı gerçekleştirmenin mutluluğunu ve özgüvenini yaşıyoruz. Derneğimizi kurarak çağdaşlığı ve uygarlığı yaşam biçimi olarak benimsemenin önemini vurgulayan Prof. Dr. Türkan Saylan’ın gösterdiği hedeflere Genel Başkanımız Prof. Dr. Aysel Çelikel’in liderliğinde ulaştık. Çağdaşlaşmanın, demokratikleşmenin, hukukun üstünlüğünün önündeki engellerin bilimsel yollarla, Atatürk İlke ve Devrimlerinin ışığında aşacağımızı biliyoruz. Çağdaş Yaşamı destekleme derneği olarak Büyümek ve etkin olabilmek adına yapacağımız projeler ve paylaşımlar ile daha geniş kitlelere ulaşmamız ve çok çalışmamız gerekiyor. Denizli çalıştayındaki kazanımlarımızın ve paylaşımlarımızın, hedeflerimize yaklaşmak için büyük bir adım olacağını biliyoruz ”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı