REKLAMI GEÇ

DEGİAD Ailesine 27 üye katıldı

DEGİAD Ailesine 27 üye katıldı

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Sohbet sofraları temalı buluşma gecesi gerçekleştirildi. Her ayın ikinci haftası gerçekleştirilen buluşmanın bu kez bir anlamı da vardı. Derneğin 27 yeni üyesine üyelik belgeleri verildi. DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen yeni üyelerle birlikte selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2014 Çarşamba, 11:13

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) her ayın ikinci haftası Sohbet Sofraları temalı toplantılar yapıyor. Haziran ayı Sohbet Sofraları buluşması da Saki Restoran’da 80 DEGİAD üyesinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gecede DEGİAD’ın 27 yeni üyesine, üyelik belgeleri verildi.

Gecede konuşma yapan DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, “Yaz sezonunun ilk günlerinde ramazan ayı başlamadan önce sohbet sofralarının bu ayki toplantısında hep birlikte olmak istedik. Bu akşam büyük ailemizi daha da genişleterek 27 arkadaşımızı daha ailemize katmaktan onur duyuyoruz. Biz sizlerden görüşlerinizi eleştirilerinizi alarak etkin bir sivil toplum örgütü olmaya uğraşıyoruz. Demokrasiye uzanan, çağdaşlığa uzanan yolun STK’lardan geçtiğine inanmaktayız. Bu sebep ile memleketimizde gündem yaratan her gelişmeye duyarlı ve ilgliyiz. Bunu yaparken hep ideolojik olmamaya çalıştık. Çalışmalarımızı siyasetin üstünde, insan hak ve özgürlükleriyle çağdaşlaşma, ekonomide iyileşme üzerinden yürütüyoruz. Malum olduğu üzere sesimiz güçlü çıkıyor. Bu gür sesin sahibi aslında sizlersiniz. Biz DEGİAD’a yakışanı, genç girişimciye yakışanı memleket aşkı ile yapıyoruz. Şehrimizde ve ülkemizde cereyan eden hadiselere korkusuzca tavır koyabiliyoruz. Bu sebeble her geçen gün biraz daha tercih edilir bir STK haline gelmekteyiz. Gördüğümüz bu ilgi, DEGİAD çatısı altında olma arzusu bizi çok mutlu ediyor. Doğru yolda olduğumuza ve doğruları söyleyerek buralara geldiğimize inanıyoruz. DEGİAD çatısı altında önümüzdeki yıl kendi binamızda kendi bahçemizde bu etkinliği gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İnşallah ruhsatımızı aldığımız önümüzdeki günlerde yapacağımız temel atma töreninde tekrar birlikte olacağız” dedi.

galeri-anonsKonuşmanın ardından DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, DEGİAD Kurucu Genel Başkanı Gültekin Okay Salgar ve dernek yönetim kurulu üyelerinden Orçun Alptekin, yeni üyelere üyelik belgelerini verdi.

İşte DEGİAD’ın ailesine katılan isimler
Cenk Çetindağ
Ayşe Hazer
Engin Çoban
Zeren Gerelioğlu
Yasemin Tufan
Engin Kazak
Hüsnü Kıbrıslı
Ahmet Şahin
Nurdagül Kasapoğlu
Mesud Ünalan
Nimet Çelen
Gonca Gölmez
Sinan Salgar
Filiz Hammal
Ayşe Hürriyet Gül
Metin Oktay Çopur
Ayşe Zora
Serdar Özel
Ferudun Turgut
Ayşin Bozkurt
Burak Erdemir
Onur Müslehiddinoğlu
Osman Nuri Kes
Doğan Değirmenci
Mehmet Savaş Yılmaz
Efe Eke
Ahmet Güntaş

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı