REKLAMI GEÇ

DEGİAD DP Lideri Uysal’ı ağırladı

DEGİAD DP Lideri Uysal’ı ağırladı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Denizli’ye gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Denizli Genç İşadamları Derneği’ni (DEGİAD) ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2014 Perşembe, 12:40

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı DEGİAD’da Başkan Melek Sözkesen, eski başkanlardan Sadık Emre Çaputçu ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Uysal ziyarette, DEGİAD üyeleriyle ülkenin ekonomik durumu, hedefler ve iş dünyasının beklentileri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Gündemin ilk sırasında yer alan Cumhurbaşkanlığı seçimleri arefesindeki tablo da görüşmede ele alınan konular arasındaydı.

DP Lideri Uysal, DEGİAD üyelerine partisinin hedef ve projeleri hakkında da bilgi verdi. Uysal, DEGİAD’ın bir sivil toplum örgütü olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin vazgeçilmez ilkeleri ve evrensel değerler konusunda inançlı ve iddialı bir tutum sergilediğini, derneğin siyaset üstü demokrat duruşunu takdirle karşıladığını ifade etti.

denizli-genc-isadamlari-dernegi-degiad-demokrat-parti-gultekin-uysal-ziyaret-ic

DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen de, “Daima büyüyen, gerek Denizli, gerekse bölge çapında ciddi ve itibarlı bir sivil toplum örgütüyüz. Bu konumumuzu koruma noktasında hassasiyet gösteriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı