REKLAMI GEÇ

DEGİAD’dan Vali Demir’e güle oynaya uğurlama

DEGİAD’dan Vali Demir’e güle oynaya uğurlama

Denizli Genç İşadamları Yönetim Kurulu, bir süre sonra görevini yeni meslektaşına devredecek olan Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret etti. Demir, DEGİAD’lı yöneticilerle verimli geçen bir görev süresinin ardından son kez kucaklaştı. Güzel anıların konuşulduğu veda ziyaretinde, zaman zaman duygusal anlar da yaşansa, Vali Demir’in, merkeze alınma talebiyle ilgili olarak “Sürpriz öyle yapılmaz böyle yapılır” esprisi kahkahalara neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2014 Cuma, 16:31

Denizli Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu, kısa süre sonra ilimizden ayrılacak olan Denizli Valisi Abdülkadir Demir’e bir veda ziyaretinde bulundu.

Önümüzdeki hafta görevi Şükrü Kocatepe’ye devretmesi beklenen Vali Abdülkadir Demir’i, Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen önderliğinde ziyaret eden genç işadamları, dolu dolu geçen 3 yılda birlikte güzel çalışmaların altına imza atmaktan ve kendilerini tanımaktan kıvanç duyduklarını dile getirdiler.
Zaman zaman duygusal anlar yaşansa da güzel ve ilginç anıların anlatıldığı ziyaret sırasında gerek Vali Demir gerekse DEGİAD yöneticileri kahkahalara boğuldu. Vali Demir, Denizli’den çok güzel anılar ve yitirilmeyecek dostluklarla ayrıldığına dikkat çekerken, DEGİAD Başkanı Sözkesen, yalnız başarılı ve girişimci bir vali değil, örneğine az rastlanır bir kişilik, devletin gülen yüzü ve samimiyetini tanımaktan ötürü mutluluk ve kıvanç duyduklarını ifade etti.

Vali Demir’e, DEGİAD kapılarının bundan sonra da sonuna kadar açık olduğunu hatırlatan Sözkesen “Sizi tanımak çok güzeldi. Denizli yaptıklarınızın, güzel ve faydalı çalışmalarınızın farkında” diye konuştu.
Zaman zaman genç işadamlarının kendilerine hoş sürprizler yaptığına dikkat çeken Vali Demir, merkeze alınma talebiyle ilgili, “Sürpriz öyle yapılmaz, böyle yapılır” diye konuştu. Vali Demir’in esprisi genç işadamlarını kahkahaya boğdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı