REKLAMI GEÇ

DENİMDER’de genel kurul heyecanı

DENİMDER’de genel kurul heyecanı

Denizli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (DENİMDER) olağan genel kurul yaparak yönetimini tazeledi. Yeniden DENİMDER Başkanı seçilen Fatih Işık, İmam Hatiplilik misyonunun sadece din görevliliği ile sınırlandırılamayacağını belirterek, “İmam Hatipliler, bu ülkeye her alanda hizmet etmeye taliptir ve hizmet etmektedir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2018 Cuma, 17:40

Denizli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (DENİMDER) dernek binasında olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurula AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör ve üyeler katıldı.

Genel Kurulda Başkan Fatih Işık tekrar seçilerek güven tazeledi. Işık başkanlığındaki yönetim kurulunda; Uğur Gökbel, Bekir Dağlı, Ayşe Görmez, Zahide Yollu, Ahmet Soysal, Ahmet Akın, Fatih Altuntepe, Recep Uzunca, Abdülhamit Aktaş, Bilal Özkan, İsmail Çelikbaş ve Harun Kaftan yer aldı.

“MUKADDES DEĞERLER SAYGILI NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ”
DENİMDER Başkanı Fatih Işık, İmam Hatip Liselerinin eğitim kalitesi bakımından üst sıralarda olduğunu ve başarılı sonuçlar elde ettiğini belirterek, “İmam Hatip mezunlarının sadece din görevlisi olmaları gerektiği şeklindeki bakış açısını doğru bulmuyoruz. Bizler, bu ülkede her alanda hizmet etmeye talip olduk. İmam Hatip Liseleri’nde din eğitiminin yanı sıra nesillerimiz, İmam Hatip ruhu ile de donatılmaktadır. Bu ülkenin her daim ihtiyacı olduğuna inandığımız, manevi anlamda güçlü, milliyetçi, mukaddes değerlere saygılı nesiller yetiştiriyoruz. Biz de DENİMDER olarak İmam Hatip Liseleri ile birlikte bu nesillerin yetiştirilmesine katkı koymak için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı