REKLAMI GEÇ

1 Mayıs kutlamaları Çınar’da başlayıp Ulus Kavşağı’nda bitecek

1 Mayıs kutlamaları Çınar’da başlayıp Ulus Kavşağı’nda bitecek

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Tertip Komitesi, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’ndan başlayıp, Ulus Kavşağı’nda sona erecek kutlamalar için izin istedi, Valilik onayladı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2017 Cuma, 13:28

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Valilikten izin çıkınca Tertip Komitesi de hazırlıklarını tamamladı. Valilik, 12.00-17.00 saatleri arasında kutlama yapılmasını onayladı. Tertip Komitesi adına açıklama yapan Eğitim-Sen Şube Başkanı Mehmet Dede, “Tüm emekçileri 1 Mayıs’ta alana bekliyoruz” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Mehmet Dede, 1 Mayıs kutlamaları için Valilikten izin çıktığını, tüm hazırlıkların da sona erdiğini belirterek, “Bu yılki kutlamalar her zamankinden yaygın, kitlesel ve coşkulu bir şekilde yapılacak. Türkiye’de yurttaşların en az yarısı referandumda hayır demiştir. Laik, sosyal, eşitlikçi ve özgürlükçü yeni bir Anayasa için 16 Nisan referandumuna hayır diyeceğiz” dedi.

Mehmet Dede, tüm çalışan kesimin 1 Mayıs’a davetli olduğunu sözlerine ekleyerek, “1 Mayıs alanları herkesin HAYIR’ını alıp geldiği rengarenk ve apaydınlık meydanlar olacak. İşsizliğe, kiralık işçiliğe, kadın cinayetlerine, yoksulluğa, kutuplaşmaya, savaşa, kentlerin yağmalanmasına, gazeteci ve siyasetçilerin hapishanelere doldurulmasına HAYIR diyeceğiz” diye konuştu.

1 Mayıs kutlamaları için saat 12.00’de Çınar’da toplanılacak. Burada toplanan gruplar İstiklal Caddesi’nden yürüyüşe geçecek. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü önünde güvenlik kontrolünden geçildikten sonra, Ulus Kavşağı girişinde de polis üst araması yapacak. Ulus Kavşağı’ndaki kutlama saat 17.00’de sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı