REKLAMI GEÇ

Atatürk tren garında karşılandı

Atatürk tren garında karşılandı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye ziyaretini Tren Garı’nda kutladı. ADD üyesi iki genç trenden Atatürk posteri ile indi, katılımcılar da “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” türküsü eşliğinde Ulu Önder Atatürk’ü karşıladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2017 Cumartesi, 15:03

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 86. yıl dönümünden Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi tren garında Atatürk’ü karşılama töreni düzenledi.

Törene CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP PM üyesi Gülizar Biçer Karaca, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, ADD Denizli Şube Başkanı Nihat Çetin ve farklı sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Katılımcılar ellerinde Türk Bayrakları ile trenin gelişini bekledi. Trenin gelmesiyle ise “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” türküsü eşliğinde tren karşılandı.

Tren içerisinde ise ADD üyesi iki genç Mustafa Kemal Atatürk’ün posteri ile indi. Ardından dernek üyesi iki genç zeybek oynadı.

Karşılamada açıklama yapan ADD Denizli Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Adnan Çintan, “Bütün Ümidim gençliktedir diyen Mustafa Kemal Atatürk’ü biz gençlerin unutmadığının bir göstergesi olarak bugün Denizli’ye gelişini kutlamak ve bir kez daha Gençliğe Hitabe’de bizlere verilen görev ve sorumluluğun bilincinde olduğumuzu, manevi huzurunda ifade etmek için buradayız” dedi.

Ülkenin bugün her bakımdan Cumhuriyet tarihinde eşi görülmemiş bir sıkıntı ve kaos ortamına sokulmak istendiğini dile getiren Çintan, “Atatürkçü gençler olarak bizler Kurtuluş Savaşı öncesinde olduğu gibi ülkemizi Sevr benzeri bir parçalanma sürecine sokmak isteyen emperyalist güçler ve onların işbirlikçilerine karşı halkımızın bugün her türlü siyasi, etnik, dinsel ve mezhep ayrılıklarını bir tarafa bırakıp tek yumruk olması gerektiği inancındayız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı