REKLAMI GEÇ

Baro Başkanı İlhan: “Kadın cinayetleri son bulmalı”

Baro Başkanı İlhan: “Kadın cinayetleri son bulmalı”

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Adliye’de meydana gelen silahlı saldırıda ikisi kadın 3 kişinin yaşamını yitirmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Aile için şiddet ve kadın cinayetleri son bulmalı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2017 Cuma, 18:14

Öğle saatlerinde Adliye’yi kana bulayan silahlı saldırı gerçekleşmiş, saldırgan kendisinden boşanmak isteyen eşi ile baldızı ve bacanağını kurşun yağmuruna tutarak öldürmüştü.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, büyük üzüntü yaratan silahlı saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Denizli Adliyesi önünde gerçekleşen ve üç kişinin ölümüyle sonuçlanan vahim olayın derin üzüntüsü içinde olduklarını belirten İlhan, “Ölenlere Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Ölen yurttaşlarımızın acısının yanında, Denizlimizin ülkemizde kadın cinayetleriyle anılacak olmasının da ayrıca bizi üzdüğünü ifade etmek isteriz. Aile içi şiddet ve kadın cinayetlerini ortadan kaldırmak için mücadele etmek hepimizin görevidir. Bu noktada, Türkiye Barolar Birliği ve Denizli Barosu avukatları olarak üzerimize düşen her ne görev varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtir, Aile içi şiddet ve kadın cinayetlerinin son bulmasıyla ilgili yapılması gerekenlerin bir an önce hayata geçirilmesi için yetkilileri göreve çağırdığımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı