REKLAMI GEÇ

İLHAN: KİŞİYE GÖRE YARGILAMA YAPILIYOR

İLHAN: KİŞİYE GÖRE YARGILAMA YAPILIYOR

Denizlili genç avukatlar Ebru Zeynep Demirci, İsmail Pala, Şefika Huy, Gökhan Kopan’ın yemin töreninde konuşan Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Türkiye’deki yargılamaların kişiye göre yapıldığını belirterek, yargılamaların hukuk normları içerisinde gerçekleşmesi gerektiğini vurguladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2015 Çarşamba, 18:25

Genç hukukçular Zeynep Demirci, İsmail Pala, Şefika Huy, Gökhan Kopan için Baro Lokali’nde yemin töreni düzenlendi. Törende konuşan Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Türkiye’de evrensel hukuk normlarından uzak yargılamaların bulunduğunu öne sürdü.

İlhan, “Artık suça göre değil, kişiye veya kıyafete göre yargılama yapan kişilerle karşılaşıyoruz. Biz artık ülkemizde kişiye göre yargı değil, hukuk normları içerisinde gerçekleşen bir yargı istiyoruz. Bugün yemin edecek bu arkadaşlarımızda adaletli ve hukuk normları içerisinde mesleklerini yapacaklarından hiç şüphem yoktur” dedi.
Konuşmanın ardından genç avukatlar yemin etti.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ
Ebru Zeynap Demirci’nin cübbesini babası Avukat Serhat Oğuz Demirci giydirdi. Kızının artık meslektaşı olduğunu ifade eden baba Demirci, “Kızımın bugün doğum günü ve bu günde en değerli hediyesini aldı. Gelecekteki hayatında başarılar dilerken, kızım ve diğer meslektaşlarımızın doğruluktan da ayrılmayacağına eminim” dedi.

İsmail Apa’ya Müjdat İlhan, Şefika Huy’a Avukat Ali Koyuncu, Gökhan Kopan’a ise Avukat Mehmet Subaşı cübbe giydirdi.
Genç hukukçular, Baro Başkanı Müjdat İlhan’dan avukatlık ruhsatını alarak mesleğe ilk adımlarını attı. Son katılımlar ile Denizli Barosu’nun avukat sayısı 940’a yükseldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı