REKLAMI GEÇ

Denizli Barosu’na 22 avukat daha katıldı

Denizli Barosu’na 22 avukat daha katıldı

Denizli Barosu’nun avukat ordusuna 22 yeni isim daha katıldı. Son katılımlar ile baroya kayıtlı avukat sayısı 1.195’e yükseldi. Avukat İbrahim Açıkgöz kendi yolundan giden oğlu Barış Açıkgöz’ün cübbesini giydirdi, en mutlu anlarından birini yaşadı. İşadamı İbrahim Tan’ın kızı Banu Tan da stajını tamamladı ve ruhsatını aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2018 Cumartesi, 14:37

Stajlarını tamamlayan 22 genç avukat için Denizli Barosu’nda cübbe töreni düzenlendi.

Törene Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan ile genç avukatlar ve yakınları katıldı.

Genç avukatlara seslenen Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, altın değerinde tavsiyelerde bulundu. Savunma hakkının kutsallığını anlatan İlhan, son dönemlerde yaşanan sorunlara dikkat çekti, yılmadan mücadele tavsiyesinde bulundu.

Konuşmaların ardından genç avukatlara ruhsatları verildi, rozetleri takıldı ve cübbeleri giydirildi.

OĞLUNA CÜBBE GİYDİRDİ
22 yeni avukatın Denizli Barosu’na katıldığı törende çok özel anlar da yaşandı. Denizli Barosu’na kayıtlı avukatlardan, eski meclis üyesi İbrahim Açıkgöz, en mutlu günlerinden birini yaşadı.

Kendisi gibi avukatlığı seçen oğlu Barış Açıkgöz’ün cübbesini giydiren İbrahim Açıkgöz, duygusal anlar yaşadı.

İBRAHİM TAN’IN KIZI DA AVUKATLIĞI SEÇTİ
Ruhsat alıp, cübbe giyen 22 genç avukat arasında Denizli’nin tanınmış işadamlarından İbrahim Tan’ın kızı da yer aldı. Banu Tan, ruhsatını aldı, cübbe giyerek avukat oldu.

İŞTE BAROYA KATILAN 22 YENİ AVUKAT
“Büşra Sena Şimşek, Huriye Çövüt, Mert Koç, Hakan Kesici, Sergen Kocakaya, Hakan Gürses, Özge Karlık, İrem Harktı, Talat Furkan Taş, Şeyma Candeğer, Ahmet Cihat Yazlı, İrem Canan, Ümmühan Değirmenci, Yusuf Enes Arslan, Denizhan İyice, Aslıhan Kiraz, Ayşe Nalbant, Mutlan Vardar, Barış Açıkgöz, Banu Tan, Ömer Faruk Eren, Nurullah Kuru”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı