REKLAMI GEÇ

Denizli Barosu’na ilk aday İlhan

Denizli Barosu’na ilk aday İlhan

Ekim ayında olağan genel kurulunu gerçekleştirecek olan Denizli Barosu’nda adaylar ortaya çıkmaya başladı. Avukat Hakan İlhan başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2016 Perşembe, 15:22

Denizli Barosu’nun yeni yönetiminin belirleneceği olağan genel kurul için geri sayım başladı. Ekim ayında yapılacak olan seçimler öncesinde adaylığını açıklayan ilk isim Avukat Hakan İlhan oldu.

denizli-barosu-hakan-ilhan-adayligini-acikladi-2

Denizli Barosu Lokali’nde düzenlediği toplantıyla adaylığını açıklayan İlhan, göreve getirilmesi halinde, meslektaşlarını sahiplenen, baroyu meslektaşlarıyla birlikte yöneten bir oluşum kuracaklarını söyledi.

İlhan, “Meslektaşlarımızın arasında genç, yaşlı ayrımı yapılmayan, birlikte yönetmeyi başaran, yönetim işinin ve sürecinin bir kadro ve ekip işi olduğunu kabul edip uygulayan, kişilerin bireysel tasarruflarıyla yönetilmeyen, kurul, merkez, enstitü ve benzeri komisyonlarında görev almak için seçimlerde destek alınmış ve oy verilmiş olmanın belirleyici olmadığı, sadece liyakat ve emek ilkesi ile yapıldığı, yöneticilerin baro vasıtasıyla siyasal istikbal peşinde olmadığı, çoğulcu, hukuk ve insan haklarının yanında ve taraf olan, seçildikleri andan itibaren hiçbir siyasi duruşa öncelik tanımadan ve hiçbir siyasi duruş için ayrıştırıcı olmadan önyargısızca her türlü eleştiriye açık, önceliğin daima meslek ve meslektaş olacağı bir kurumdur” dedi.

denizli-barosu-hakan-ilhan-adayligini-acikladi-1

Kendisini de tanıtan İlhan, “1998 yılında Denizli Barosu’na kayıtlı olarak mesleğe adım attım. Denizli Barosu’nda 2006 yılında 2011 yılına kadar yönetim kurulu üyeliği, genel sekreterlik, başkanvekilliliği yaptım. Halen Denizli’de serbest avukatlık yapıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı